Gwarantujemy niezwykłe doświadczenia kulinarne, wpisujące się w wyjątkową atmosferę naszej sali weselnej. Dania, które widzą Państwo niżej są tylko propozycjami i można je zmieniać dowolnie, omawiając menu na miejscu z naszym Szefem Kuchni.

Przykładowe Menu :

Tradycyjne przywitanie chlebem i solą
Szampanowy toast

Zupy :

  • Rosół z makaronem
  • Krem z borowików + groszek ptysiowy
  • Zupa cebulowa z grzankami

Główny obiad :

  • Mięsa serwowane na półmiskach
  • Kotlet de volailla
  • Kieszeń schabowa nadziewana jarzynami
  • Pieczeń rzymska
  • Schab zawijany z szynką i serem
  • Kurczak pieczony
  • Ziemniaki
  • Surówka z białej kapusty
  • Surówka z kapusty pekińskiej
  • Ćwikła z buraków
  • Sos pieczeniowy

Deser :

  • Tort weselny lub deser lodowy z owocami i bitą śmietaną

Zimna płyta :

  • Galaretki drobiowe
  • Śledzie (dwa rodzaje)
  • Sałatka meksykańska
  • Sałatka jarzynowa
  • Pikle
  • Wędliny
  • Chleb, sos chrzanowy

Pierwsze danie gorące :

  • Filet drobiowy na szpinaku w sosie borowikowym
  • Kasza lub ryż
  • Surówka lub jarzyny gotowane

Drugie danie gorące :

  • Karkówka pieczona
  • Kulki ziemniaczane lub kluski śląskie
  • Surówka z ogórków mało solnych lub inna

Trzecie danie gorące :

  • Barszcz czerwony z krokietem lub barszcz czerwony z ptysiem nadziewanym pieczarkami

Pozostałe :

  • Soki, napoje, kawa, herbata
  • Owoce sezonowe
  • Ciasto podawane na stołach
  • Stół chłopski
  • Tort oraz ciasto na wynos (1 paczka na 4 osoby) - liczone osobno
  • Alkohole we własnym zakresie